Bereikbaarheid

De vakantiewoning, met huisnummer 369,  is heel vlot bereikbaar via de E40-autoweg, afrit Nieuwpoort. Tot aan het strand van Groendijk (Oostduinkerke) wandel je zowat twintig minuten. Voor winkels en horeca ben je veelal aangewezen op Nieuwpoort-Bad.

Op een paar honderd meter van het vissershuisje vind je een heel grote vijver –een meer, eigenlijk-, waaraan het receptiegebouw van Sun Parks paalt. Daar is een toffe Zee foto 6
buitenspeeltuin en een heel grote binnenspeeltuin, je kan tennissen, vissen, surfen, bowlen, minigolf, enz. Hier huur je ook heel vlot een fiets. Bij de receptie is een supermarkt, geldautomaat, restaurant-cafetaria, enz.  In de cafetaria is een Wifi-aansluiting gratis ter beschikking. Maak zeker gebruik van het subtropisch zwemparadijs, ook al vlakbij ons vissershuisje.

De wagen parkeren doe je op een voorbehouden standplaats.

Zee foto 5

Uitstapjes naar charmante stadjes als Veurne of Diksmuide (hooguiteen kwartier met de wagen) of naar Plopsaland in De Panne (12 km, bereikbaar met de auto of de kusttram) horen erbij.

Oostduinkerke, met zijn garnaalvissers te paard en het breedste strand van de Belgische kust, zal jullie zeker bekoren. In de woning ligt uitgebreide documentatie over rustige plekjes en recreatiemogelijkheden aan de westkust, in Oostduinkerke, Nieuwpoort, enz.

Vakantiewoning